Rólam

A nevem Paulovits Renáta

Adminisztrációs, kereskedelmi, marketing és rendezvényes tapasztalatomat közel 10 éves munkaviszony alatt alapoztam meg egy multinacionális nagyvállalatnál, ahol különböző pozíciók betöltésével alkalmam volt megtapasztalni, milyen egy jól szervezett vállalatnál, csapatban dolgozni, és magas elvárásoknak eleget téve egyre nagyobb kihívást jelentő pozíciókat betölteni.

Az elmúlt másfél évtizedben tanácsadóként, alvállalkozói státuszban projekt manager-ként, valamint rész- és távmunkában is dolgoztam kiállítás-szervező, húsipari, manufakturális termékeket előállító és gyógyászati segédeszközöket forgalmazó cégnek, valamint BTL marketing ügynökségnek is, a felek kölcsönös megelégedésére.

Végzettségemet tekintve marketinges vagyok, nagy kedvencem a BTL marketing: a rendezvények, promóciók, kiállítások, az eladáshelyi marketing. Azonban ezek sem működhetnek – persze a kreativitáson túl – az adminisztráció, a rendszerezés, a szervezés, és a rendszerben gondolkodás képessége nélkül. Munkavégzésem során mindig nagyon fontosnak tartottam és nagy figyelmet szenteltem annak, hogy minden információ pontos legyen és kellő időben, kellő formában eljusson ahhoz, akinek arra szüksége van.